[en] Installation

Tilslut alle komponenter
  1. Fastgør AC/DC-strømadapteren med to skruer på et ledigt sted.

231108-mount_power_adapter.eps
  2. Tilslut strømadapteren til Tank.

231108-electrical_connect_tank_to_power_adapter.eps
  3. Tilslut Tank til Pump.

231108-electrical_connect_tank_to_pump.eps
  4. Montér kabelholderen et egnet sted på toilettet, og fastgør kablerne.

240116-Tank_Cable_organizer.eps
  5. Sæt strømadapteren i stikkontakten.

Når systemet tilsluttes til strøm, fyldes Tank med ca. 4 dl vand for at sikre, at der er vand at skylle med, selvom blanderen ikke er i brug.

231108-electrical_power_to_outlet.eps
  6. Gennemskyl toilettet for at sikre, at Pump starter, og at toiletcisternen er fyldt op. For at forhindre lækage anbefales det at kontrollere vandtætheden.