[en] Installation

Kontroller bruseren

Det sidste trin er at starte bruseren for at kontrollere, at den fungerer efter hensigten.

1. Tænd for strømmen og vandforsyningen. Det tager ca. 1 minut for Core at starte op.

2. Start bruseren, og indstil temperaturen til 25 °C.

230621_instruction_-_start_and_stop_shower.eps
    240925_instruction_-_adjust_temperature_to_25.eps
  3. Lad bruseren løbe, og kontroller, at recirkulationen starter inden for 5 minutter. Dette skal vises på skærmen.

240925_control_dial_litres_saved.eps
  4. Undersøg alle vandtilslutningspunkter for lækage. Tjek omhyggeligt hvert tilslutningspunkt for at sikre, at der ikke er nogen lækager.