11. Eksterne komponenter - 60 CC

Denne vejledning viser, hvordan man bytter omskifter (60 CC version), hoved- og håndbruser. Følg instruktionerne i detaljer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål - support@orbital-systems.com.

Brug sættet nedenfor til at bytte omskifter, hovedbruser og håndbruser. Disse sæt fås i flere farvevarianter.

tabel 110. 1-04-0174 - Swap 60 CC diverter kit:

Omskifter krop

Omskifter vægplade

Dobbelt vaskemaskine

3 mm unbrakonøgleværktøj (unbrakonøgle)

Skrue, sæt, M6 x 8

Skrue ST4,2 x 50 mm A2, TX 20

Skrue ST4,2 x 45 mm A2, TX 20

Skrue ST4.2 x 38 mm A2, TX 20

tabel 111. 1-04-0178 - Swap head shower kit:

Brusehoved

Hovedbruserarm

Gevindadapter

tabel 112. 1-04-0177 - Swap hand shower kit:

Håndbruser med slange

Håndbruserholder - vægplade

Håndbruserholder - dæksel

2 mm unbrakonøgleværktøj (unbrakonøgle)

M4x8 Sætskrue

Skrue ST4,2 x 50 mm A2, TX 20

Skrue ST4,2 x 45 mm A2, TX 20

Skrue ST4.2 x 38 mm A2, TX 20

Afmonter eksterne komponenter

1. Skru brusehovedet af.

240312_Remove_head_shower.eps
  2. Skru brusearmen ned.

240312_Remove_head_shower_arm.eps
  3. Skru gevindadapteren ned.

Bemærk

Hvis gevindadapteren er ubeskadiget, skal den genbruges og skal ikke udskiftes, medmindre andet er angivet i arbejdsordren. Dette trin og trin 1 under "Installer eksterne komponenter" gælder kun ved udskiftning af gevindadapteren.

240312_Remove_head_shower_adapter.eps
  4. Afbryd håndbruseren fra omskifter.

240308-Remove_Hand_Shower.eps
  5. Løsn skruerne i bunden for at frigøre omskifter.

Pas på

Hold omskifter for at minimere risikoen for at falde.

240308_Dismantle_cc60_Diverter_House.eps
  6. Løsn omskifterens krop.

240308_Remove_cc60_Diverter_House.eps
  7. Skru vægpladen ned.

Bemærk

Hvis vægpladen er ubeskadiget, kan den genbruges og behøver ikke at blive afmonteret, medmindre andet er angivet i arbejdsordren. Dette trin og trin 4-5 under »Installation af eksterne komponenter« gælder kun ved udskiftning af vægpladen.

240308-Swap_Diverter_Remove_wall_bracket.eps
  8. Skru håndbruserholderen af. Skruen sidder på undersiden.

240312_Remove_hand_shower_holder_1.eps
  9. Løsn ærmet.

240312_Remove_hand_shower_holder_2.eps
  10. Skru vægpladen ned.

Bemærk

Hvis vægpladen er ubeskadiget, kan den genbruges og behøver ikke at blive afmonteret, medmindre andet er angivet i arbejdsordren. Derfor gælder dette trin og trin 7-8 under »Montering af eksterne komponenter« kun ved udskiftning af vægbeslaget.

240312_Install_hand_shower_holder.eps

Installer eksterne komponenter

Hvis adapteren med gevind og vægbeslagene er i god stand, kan de genbruges og behøver ikke at blive udskiftet, medmindre andet er angivet i arbejdsordren.

Trin 1, 4, 5, 7 og 8 gælder kun ved udskiftning af disse dele.

1. Monter gevindadapteren. Dæk enden med gevindforsegling for at forhindre lækage.

240426_Insert_head_shower_adapter.eps
  2. Monter brusearmen.

Pas på

Påfør fittingsfedt på enden af PEX-røret.

240312_Insert_head_shower_arm.eps
  3. Tjek, at pakningen er på plads, og pas på brusehovedet.

191213_head_shower_install_3.eps
  4. Rengør overfladen bag omskifterens vægplade.

240308-Swap_Diverter_Clean_Surface.eps
  5. Monter den nye vægplade.

Pas på

Fyld hullerne med vådrumssilikone. Beslaget skal være vandret.

220131_Install_cc60.eps
  6. Monter omskifterhuset på vægbeslaget ved at stramme skruerne på undersiden.

Pas på

Påfør fixturfedt på o-ringene.

220201_Install_cc60_o-ring.eps
  7. Rengør overfladen under vægpladen.

240312_Clean_under_hand_shower_holder.eps
  8. Monter det nye vægbeslag.

Pas på

Fyld hullerne med vådrumssilikone. Beslaget skal monteres vandret.

240312_Install_hand_shower_holder.eps
  9. Monter håndbruserholderen på vægbeslaget. Skruen må ikke overspændes.

240426_Install_hand_shower_holder.eps
  10. Monter håndbruserslangen.

Pas på

Sørg for, at pakningen er i god stand og ikke har nogen skader.

220202_Install_cc60_hand_shower_cable.eps
  11. Start bruseren, og lad den løbe et stykke tid. Skift mellem hovedbruser og håndbruser, og sørg for, at der ikke er nogen lækage imellem:

• a) Håndbruserslange og omskifter

• b) Væg og brusearm

• c) Hovedbruser og brusearm

• d) Omskifter og vægplade

231030_Operating_hand_shower.eps
  12. Sluk for bruseren.

230621_instruction_-_start_and_stop_shower.eps
  13. Udfyld og indsend servicerapporten (som du kan finde i serviceanmodningen).

14. Genbrug de dele og komponenter, der ikke bør genbruges. 240516-Recycling.eps