7. Håndbruser

Denne vejledning viser, hvordan man skifter håndbruseren. Følg instruktionerne i detaljer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål - support@orbital-systems.com .

Brug følgende sæt til at skifte håndbruseren. Dette sæt fås i flere farvevarianter .

tabel 57. 1-04-0177 - Swap hand shower kit:

Håndbruser med slange

Håndbruserholder - vægplade

Håndbruserholder - dæksel

2 mm unbrakonøgleværktøj (unbrakonøgle)

M4x8 Sætskrue

Skrue ST4,2 x 50 mm A2, TX 20

Skrue ST4,2 x 45 mm A2, TX 20

Skrue ST4.2 x 38 mm A2, TX 20

Afmonter håndbruser

1. Afbryd håndbruseren fra omskifter.

240308-Remove_Hand_Shower.eps
  2. Skru håndbruserholderen af. Skruen sidder på undersiden.

240312_Remove_hand_shower_holder_1.eps
  3. Løsn ærmet.

240312_Remove_hand_shower_holder_2.eps
  4. Skru vægpladen ned.

Bemærk

Hvis vægpladen er ubeskadiget, skal den genbruges og skal ikke skilles ad, medmindre andet er angivet i arbejdsordren. Dette trin og trin 1-2 under "Montering af ny håndbruser" gælder derfor kun ved udskiftning af vægpladen.

240312_Install_hand_shower_holder.eps

Installer håndbruser

Trin 1-2 gælder kun, hvis vægbeslaget skal udskiftes.

1. Rengør overfladen under vægpladen.

240312_Clean_under_hand_shower_holder.eps
  2. Monter det nye vægbeslag.

Pas på

Fyld hullerne med vådrumssilikone. Beslaget skal monteres vandret.

240312_Install_hand_shower_holder.eps
  3. Monter håndbruserholderen på vægbeslaget. Skruen må ikke overspændes.

240426_Install_hand_shower_holder.eps
  4. Monter håndbruserslangen.

Pas på

Sørg for, at pakningen er i god stand og ikke har nogen skader.

220202_Install_cc60_hand_shower_cable.eps
  5. Start bruseren og skift til håndbruser. Sørg for, at forbindelsen er lækagefri.

240312_Operating_hand_shower.eps
  6. Sluk for bruseren.

230621_instruction_-_start_and_stop_shower.eps
  7. Udfyld og indsend servicerapporten (som du kan finde i serviceanmodningen).

8. Genbrug de dele og komponenter, der ikke bør genbruges. 240516-Recycling.eps