Orbital Servicehåndbog

12. Control Dial

Denne instruktion viser, hvordan man udskifter Control Dial i en Hatch Panel-installation, hvor Control Dial er placeret på døren. Følg instruktionerne i detaljer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål - support@orbital-systems.com.

Brug sættet nedenfor til at udskifte Control Dial. Dette sæt fås i flere farvevarianter.

tabel 20. 1-04-0175 - Swap Panel Control Dial kit:

Control Dial med armatur og skruer

Adskil Control Dial

1. Sluk for strømmen.

231213-Turn_on_power.eps
  2. Åbn døren.

231208-Open_Panel.eps
  3. Frakobl Control Dial fra Core (rødt stik).

231215-Disconnect_control_dial_from_core.eps
  4. Træk Control Dial fra kabelkanalen.

231214-Remove_control_dial_cable.eps
  5. Afmonter Control Dial ved at klikke på den nederste del. Træk derefter Control Dial sammen med kablet.

231214-Remove_control_dial_from_bracket.eps
  6. Skru armaturet af.

231214-Add_Remove_control_dial_bracket.eps

Installer Control Dial

1. Rengør overfladen under beslaget.

231214-Panel_Clean_area_under_bracket.eps
  2. Monter det nye armatur.

231214-Add_Remove_control_dial_bracket.eps
  3. Placer Control Dial i henhold til "op-mærket" for montering.

210510_R3_1-04-0063_OPU_wall_mount_Up_direction_no_screws.eps
  4. Fastgør Control Dial ved at justere beslagene i henhold til pilene. Sørg for, at den klikker, når den fastgøres.

240305-Add_control_dial_to_bracket.eps
  5. Før kablet gennem kabelkanalen til Core.

231214-Insert_control_dial_cable.eps
  6. Tilslut kontakten til den røde kommunikationsport på kernen. Tilslutningen skal strammes med hånden.

Pas på

Sørg for korrekt justering mellem stikket og kommunikationsporten. Dette skal gøres med særlig opmærksomhed for at forhindre beskadigelse af stifterne.

240305-Connect_control_dial_to_core.eps
  7. Luk døren til Wall Box.

240903-Close_Panel.eps
  8. Fjern beskyttelsesfilmen fra Control Dial.

221110_R3_Panel_Control_dial_remove_protective_cover.eps
  9. Tænd for strømmen. Det kan tage op til 3 minutter for Core at starte op.

231213-Turn_on_power.eps
  10. Valider ændringen af Control Dial ved at starte bruseren og ændre temperaturen. Tallene på Control Dial skal følge under temperaturændringen.

231120_instruction_-_start_and_stop_adjust_temperature.eps
  11. Sluk for bruseren.

231211_stop.eps
  12. Udfyld og indsend servicerapporten (som du kan finde i serviceanmodningen).

13. Genbrug de udskiftede komponenter. 240516-Recycling.eps