8. Hovedbruser

Denne vejledning viser, hvordan du udskifter hovedbruseren. Følg instruktionerne i detaljer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål - support@orbital-systems.com .

Brug følgende sæt til at skifte håndbruseren. Dette sæt fås i flere farvevarianter .

tabel 104. 1-04-0178 - Swap head shower kit:

Brusehoved

Hovedbruserarm

Gevindadapter

Afmonter hovedbruser

1. Skru brusehovedet af.

240312_Remove_head_shower.eps
  2. Skru brusearmen ned.

240312_Remove_head_shower_arm.eps
  3. Skru gevindadapteren ned.

Bemærk

Hvis gevindadapteren er ubeskadiget, skal den genbruges og skal ikke udskiftes, medmindre andet er angivet i arbejdsordren. Dette trin og trin 1 under "Installation af hovedbruseren" gælder kun ved udskiftning af gevindadapteren.

240312_Remove_head_shower_adapter.eps

Installer hovedbruser

Trin 1 gælder kun, hvis gevindadapteren skal udskiftes.

1. Monter gevindadapteren. Dæk enden med gevindforsegling for at forhindre lækage.

240426_Insert_head_shower_adapter.eps
  2. Monter brusearmen.

Pas på

Påfør fittingsfedt på enden af PEX-røret.

240312_Insert_head_shower_arm.eps
  3. Tjek, at pakningen er på plads, og pas på brusehovedet.

191213_head_shower_install_3.eps
  4. Start bruseren og skift til brusehovedtilstand. Sørg for, at der ikke er lækage mellem væggen og brusearmen og mellem brusehovedet og brusearmen.

240312_Operating_head_shower.eps
  5. Sluk for bruseren.

230621_instruction_-_start_and_stop_shower.eps
  6. Udfyld og indsend servicerapporten (som du kan finde i serviceanmodningen).

7. Genbrug de dele og komponenter, der ikke bør genbruges. 240516-Recycling.eps