Orbital Servicehåndbog

1. Core

Denne vejledning viser, hvordan du udskifter Core i en Hatch LK- eller Hatch Cabinetinstallation, hvor Core er installeret uden for bruseområdet, inde i en vægboks. Følg instruktionerne i detaljer, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål - support@orbital-systems.com.

Brug nedenstående sæt til at udskifte Core.

tabel 25. 1-04-0113 - Swap R3 Core kit:

Core

Filter Capsule

eller

tabel 26. 1-04-0182 - Swap R3 refurbished Core kit:

Core renoveret

Filter Capsule

Demonter Core

1. Sluk for strømmen.

231213-Turn_on_power.eps
  2. Sluk for indgående varmt og koldt vand.

3. Åbn Wall Box, og fjern lugen og stænkskærmen. Læg dem til side.

231208-Open_Hatch_Cabinet.eps
  4. Åbn døren til Core, og tag filterholderen ud.

240312-Open_Core_and_Filter_Hatch.eps
  5. Tag Filter Capsule ud. Brug propperne fra den nye Core og overfør til den gamle enhed. Det største stik skal placeres i det øverste beslag, og det mindste i det nederste.

240305-Remove_filter_Insert_plugs.eps
  6. Luk holderen og lugen.

231213-Close_filter_hatch_with_plugs.eps
  7. Fjern dækslet til luftspaltebeholderen, og læg det til side.

210119_Remote_Cabinet_R3_core_air_gap_bracket.eps
  8. Frakobl vandtilslutningen til bruseren (udgående). Afbryd derefter vandtilslutningerne til indgående varmt og koldt vand. Tør det resterende vand, der løber ud af rørene, af.

231213_-_Insert_Remove_water_connections.eps
  9. Frakobl WiFi-antennekablet.

231213_Cabinet_R3_Remove_wifi_cable.eps

Til Ethernet-installation:Skru beskyttelsesdækslet af, og frakobl Ethernet-kablet.

231213-Remove_ethernet_cable.eps
  10. Frakobl spuleslangen og recirkulationsslangen fra bunden af Core.

231208-Disconnect_recirculation_and_flush_hose.eps
  11. Frakobl Sensor Tank og Control Dial (rødt og blåt stik). Ved installationer med Orbital Audio skal du også frakoble forstærkeren (gult stik).

231208-Disconnect_sensor_tank_and_control_dial_and_audio.eps
  12. Sørg for, at sikkerhedskablet er forbundet til Core og Wall Box.

231213_Basic_Safety_Wire.eps
  13. Skru Core ud af den øverste vibrationsdæmper, og læn den forsigtigt fremad, indtil wiren er helt udstrakt og holder Core.

231113_-_Hatch_Cabinet_Loosen_core_top.eps
  14. Sørg for, at der er slukket for strømmen. Skru derefter låget af elboksen, og læg det til side.

240305_Hatch_Junction_Box.eps
  15. Løsn trækaflastningen. Frakobl kablerne, og træk strømkablet til Core ud af elboksen.

240305-Loosen_strain_relief_junction_box.eps
  16. Tør Core grundigt af. Det er vigtigt for at sikre et godt greb, når du løfter den ud.

231213_-_Basic_Dry_core.eps
  17. Frakobl sikkerhedsledningen, og løft Core ud. Læg den på et sikkert og stabilt sted.

231213-Cabinet_Remove_core.eps

Installer Core

Tag den nye Core ud af emballagen og læg den et sikkert og stabilt sted. Sørg for, at emballage og palle er gemt i god stand - de bør genbruges ved returnering af den udskiftede Core. Gem også skumindsatserne for at sikre, at Core kan sendes tilbage på en sikker og stabil måde.

1. Overfør transportpropperne fra den nye Core til den gamle.

231211-Transport_plugs.eps
  2. Placer den nye enhed i Wall Box. Core skal klikke helt ind i vibrationsdæmperen.

231213-Cabinet_Insert_core.eps
  3. Fastgør sikkerhedskablet til Core, og hold den i en vippet position.

231213_Cabinet_Hatch_Safety_Wire-2.eps
  4. Før den afisolerede del af det elektriske kabel ind i Wall Box, og stram trækaflastningen.

240305-Fasten_strain_relief_junction_box.eps
  5. Tilslut kablerne, og skru dækslet til brændkammeret tilbage.

240305_Hatch_Junction_Box.eps
  6. Vip Core tilbage, og skru den fast på vibrationsdæmperen. Sørg for, at strømkablet er placeret bag varmtvandsrøret uden hårde svingninger, og sørg for, at det ikke kommer i klemme bag Core.

231113_-_Hatch_Cabinet_Fasten_core_top.eps
  7. Åbn filterdøren, og sæt Filter Capsule i.

210511_1-02-0045_R3_change_filter_3.eps
  8. Tilslut varmt og koldt vand. Tilslut derefter brusevandstilslutningen.

Pas på

Sørg for, at pakningerne er i god stand og ikke har nogen skader.

231213_-_Insert_Remove_water_connections.eps
  9. Tilslut WiFi-antennekablet.

231213_Cabinet_R3_Remove_wifi_cable.eps

Ved Ethernet-installation: Skru beskyttelsesdækslet af og tilslut Ethernet-kablet.

231213-Connect_ethernet_cable.eps
  10. Påfør fixturfedt og tilslut recirkulationsslangen og skylleslangen til Core.

Det er vigtigt at gensmøre stikkoblingen og slangen for at forhindre beskadigelse af o-ringen i forbindelsen på Core.

231211-Connect_recirculation_and_flush_hose.eps
  11. Skru beskyttelseshætterne af de røde og blå kommunikationsporte på Core. Sæt derefter Control Dial (rød port) og Sensor Tank (blå port) i.

Ved installationer med Audio: Skru beskyttelseshætten af på den gule kommunikationsport og sæt forstærkeren i. Kontakterne skal strammes med hånden, og kablet til Control Dial og forstærkeren skal føres bag luftgabstanken.

Pas på

Sørg for korrekt justering mellem stik og kommunikationsport. Dette skal gøres med særlig opmærksomhed for at forhindre beskadigelse af stifterne.

231214-Connect_sensor_tank_control_dial_and_audio.eps
  12. Sæt beskyttelseshætterne på den udskiftede enhed, og læg den i emballagen.

231214-Add_protection_plugs.eps
  13. Obn for det indkommende vand. Kontroller og reparer eventuelle vandlækager. Tænd derefter for strømmen. Det tager ca. 1 minut for Core at starte op.

14. Udskift luftspaltebeholderens dæksel.

210119_Remote_Cabinet_R3_core_air_gap_bracket.eps
  15. Sæt stænkskærmene tilbage i vægboksen og luk døren.

231211-Close_Hatch_Cabinet_and_remove_protection_sheets.eps
  16. Kontroller bruseren. Her kan du finde en guide.

17. Den udskiftede Core skal sendes tilbage til Orbital.

• I henhold til instruktionerne skal du sørge for, at stikkene og beskyttelseshætterne er overført fra den nye til den gamle Core.

• Brug palle, æske og skumindsatser fra den nye Core til at pakke den gamle Core. Fastgør kassen sikkert til pallen med stropper, tape eller lignende.

• Notér arbejdsordrenummeret på etiketten, hvis det ikke allerede er der, og kontakt Orbital for at bestille afhentningen.

18. Udfyld og indsend servicerapporten (som du kan finde i serviceanmodningen). Sørg for at medtage det nye Core-serienummeret, som er placeret øverst på Core.

240916_-_Core_Label_Serial_Number.eps
  19. Genbrug alle andre komponenter. 240516-Recycling.eps