Orbital Servicehandbok

13. Filter

Den här instruktionen visar hur man byter Filter i en Hatch Tiled-installation. Du hittar Core och Filter i eller utanför duschområdet. Följ instruktionerna noggrant, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor - support@orbital-systems.com.

Använd nedan kit för att byta Filter.

Tabell 91. 1-04-0089 - Maintenance kit 1:

Filter Capsule

Byt Filter

1. Klicka på luckans övre vänstra hörn för att öppna den. Luta sen luckan utåt tills det går att lyfta av den från de nedre fästena. Observera att luckan väger mellan 8-12 kg, beroende på kaklets tjocklek.

Observera

Dörren till Hatch Tiled väger ca 8-12 kg, beroende på hur tjockt kakel som har använts. Var försiktig när du lyfter.

240839-Hatch_Tiled_Service-Remove_hatch.eps
  2. Öppna filterluckan och frigör filterhållaren.

240312-Open_Core_and_Filter_Hatch.eps
  3. Ta ut den gamla Filter Capsule.

240312-Remove_Filter.eps
  4. Sätt i den nya Filter Capsule.

Observera

Säkerställ att Filter Capsule är korrekt insatt för att undvika läckage. Plastringen ska placeras neråt.

240312-Insert_Filter.eps
  5. Stäng filterhållaren och filterluckan.

240313-Close_filter_hatch_with_filter_and_Core.eps
  6. Placera luckan på fästena i Wall Box och luta den inåt för att stänga. Klicka in det övre vänstra hörnet för att låsa luckan på plats.

240716-Hatch_Tiled_Close_Hatch.eps
  7. Fyll i och skicka in servicerapporten (som du hittar i serviceförfrågan).

8. Återvinn den ersatta komponenten.  240516-Recycling.eps