Orbital Servicehandbok

16. Hatch Panel dörr

Den här instruktionen visar hur man byter Panel-dörren. Följ instruktionerna noggrant, och hör av dig om du har frågor - support@orbital-systems.com.

Använd nedan kit för att byta ut Panel-dörren. Detta kit finns i flera färger.

Tabell 24. 1-04-0125 - Swap Hatch Panel door kit:

Hatch Panel dörr

Lås-kit

Demontera dörr

1. Slå av strömmen.

231213-Turn_on_power.eps
  2. Öppna dörren till Wall Box.

231208-Open_Panel.eps
  3. Koppla bort Control Dial från Core (röd kommunikationsport).

231215-Disconnect_control_dial_from_core.eps
  4. Lossa kabeln från kabelkanalen.

231214-Remove_control_dial_cable.eps
  5. Frigör Control Dial genom att först klicka ut den nedre sidan. Dra därefter ut Control Dial tillsammans med kabeln.

231214-Remove_control_dial_from_bracket.eps
  6. Skruva ned fästet.

231214-Add_Remove_control_dial_bracket.eps
  7. Montera ned luckan.

240312_Insert_Remove_Panel_Door.eps
  8. Vid behov, montera ned fästet till luckans lås i Wall Box. Fästet ska återanvändas och behöver inte bytas ut om det är oskadat.

240312_R3_Panel_Door_Lock.eps

Installera dörr

1. Montera den nya dörren. Den ska skruvas fast med totalt åtta muttrar - fyra på det övre gångjärnet och fyra på det nedre.

240312_Insert_Remove_Panel_Door.eps
  2. Justera dörrens vinkel genom att lossa de fyra muttrarna lite. Spänn muttrarna när luckan är i våg.

200117_adjust_panel_angle.eps
  3. Montera fästet.

231214-Add_Remove_control_dial_bracket.eps
  4. Fäst Control Dial genom att justera fästena enligt pilarna. Se till att det klickar till när du fäster.

240305-Add_control_dial_to_bracket.eps
  5. Led kabeln genom kabelkanalen till Core.

231214-Insert_control_dial_cable.eps
  6. Koppla in Control Dial till den röda kommunikationsporten på Core. Kontakten ska spännas för hand.

Observera

Säkerställ att ha korrekt linjering mellan kontakt och kommunikationsport. Detta ska göras med särskild uppmärksamhet för att förebygga skador på stiften.

240305-Connect_control_dial_to_core.eps
  7. Montera fästet till dörrens lås i väggskåpets övre högra hörn. Rengör ytan innan fästet monteras. Gäller endast om fästet ska bytas ut.

191009_R3_Indo_shower_unit_inst_07.eps
  8. Montera resterande delar till låset.

240418_shower_unit_inst_door_lock.eps
  9. 240418_shower_unit_inst_door_lock_2.eps
  10. 190716_shower_unit_inst_door_lock_7.eps
  11. Sätt dörrens spärr i låst position, och stäng dörren.

210420_shower_unit_inst_door_lock_2.eps
  12. Ta bort skyddsfilmen från Control Dial.

221110_R3_Panel_Control_dial_remove_protective_cover.eps
  13. Slå på strömmen. Det kan ta upp till 3 minuter för Core att starta upp.

231213-Turn_on_power.eps
  14. Validera Control Dial-bytet genom att starta duschen och ändra temperaturen. Siffrorna på Control Dial ska hänga med under temperaturändringen.

231120_instruction_-_start_and_stop_adjust_temperature.eps
  15. Stäng av duschen.

231211_stop.eps
  16. Fyll i och skicka in servicerapporten (som du hittar i serviceförfrågan).

17. Återvinn de delar och komponenter som inte ska återanvändas. 240516-Recycling.eps