Para enhet med Orbital Audio

Orbital Audio är en valfri tilläggsprodukt, och följande instruktioner gäller endast om din dusch har installerats med Audio.

Du hittar namn och PIN-kod till din Orbital Audio på förstärkaren. Förstärkarens placering beror på vilken installationsmodell du har:

Figur 14. Basic

Förstärkaren är monterad på väggen bredvid Core.

Figur 15. Hatch Panel, Hatch Cabinet eller Hatch LK

Förstärkaren är monterad inuti Wall Box.

Figur 16. Åtkomst till Wall Box

Hatch Panel

Om panellåset har installerats och aktiverats, använd magnetnyckeln för att öppna panelen.

Åtkomst till Wall Box

Hatch LK/Hatch Cabinet

Åtkomst till Wall Box

1. Se namn och PIN-kod på förstärkaren.

230822-Name_and_PIN_Amplifier.eps
  2. Gå till Bluetooth-inställningar i din enhet och välj din Orbital Audio i listan.

3. Ange PIN-koden. PIN behövs endast första gången du parar din enhet.

4. Spela musik från din parade enhet.

Notera

Beroende på vilken variant av Orbital Audio som har installerats kan du para upp till åtta enheter (vanligtvis bostadsinstallation), eller en enhet åt gången (vanligtvis hotellinstallation). När antalet är uppnått krävs PIN-kod för att lägga till en ny enhet.