Duschmenyfunktioner

Duschmenyns uppsättning av funktioner varierar beroende på vilken duschprofil din dusch är inställd på (t.ex 'home' eller 'business'). Gå till inställningar i My Water för att läsa mer om hur du hanterar dina duschprofiler.

Figur 2. cleaning_program_icon.eps Avkalka

Aktiverar avkalkningen. Avkalkningen ingår i det vanliga underhållet av Orbital Shower och ska alltid utföras med en avkalkningstablett för att uppnå bästa effekt. Denna funktion kan endast aktiveras när duschen inte är igång. För mer information se kapitel Aktivera avkalkning.

Figur 3. add_wi-fi_icon.eps Aktivera Wi-Fi

Aktiverar Wi-Fi setup. Tryck för att starta aktivering av Wi-Fi för duschen och fortsätt sedan via instruktionerna i My Water-appen. Denna funktion kan endast nås när duschen inte är igång.

Figur 4. shower_ID_icon.eps Dusch ID

Visar duschens unika ID. Detta ID används till exempel när du vill lägga till duschen i ditt My Water-konto. Denna funktion kan endast nås när duschen inte är igång.

Figur 5. 210322_maintenance_icon_oasteroids.eps Asteroids

Ge dig ut i rymden och slå nya poängrekord medan du duschar. Navigera rymdskeppet genom ett regn av asteroider på din väg mot Mars - se bara till att inte bli träffad!

Figur 6. adjust_flow_icon.eps Justera vattenflödet

Detta styr önskat duschflöde, det faktiska duschflödet kan inte vara högre än vad som levereras av inkommande vattenförsörjning. Denna funktion kan endast nås under en pågående duschsession. Justering av vattenflödet via duschmenyn är endast giltig för den pågående duschsessionen. Gå till My Water för ytterligare inställningar av vattenflödet.

Figur 7. end_shower_icon.eps Avsluta duschsession

Avslutar den pågående duschsessionen och förbereder duschen för en ny session.

Figur 8. 230621_menu_feature_-_dark_mode.eps Mörkt läge/Ljust läge

Control Dial har två visuella lägen; Mörkt läge och Ljust läge. Lägena kan justeras i Control Dial eller i My Water.

Figur 9. 240402_menu_feature_-_deep_cleaning.epsDeep Cleaning

Aktiverar Deep Cleaning. Deep Cleaning är en del av det automatiserade underhållet. Från duschmenyn går det också att starta manuellt. Denna funktion kan endast nås när duschen inte är igång. För mer information se kapitel Automatiserat underhåll.

Savings modes

Alla Savings modes kan aktiveras eller invaktiveras via duschmenyn eller i My Water.

Figur 10. 230621_menu_feature_-_legacy_mode.eps Legacy mode

Stänger av återcirkulationen. Läget att välja när du till exempel vill ge din hund en dusch.

Figur 11. 240312_menu_feature_-_earth_mode.eps Earth mode

Duschens standardläge, som kombinerar maximal komfort med stor vattenbesparing.

Figur 12. 230621_menu_feature_-_moon_mode.eps Moon mode

Tar vattensbesparingen till en ny nivå genom att tillåta viss, tillfällig, variation i vattenflöde och temperatur.

Figur 13. 240312_menu_feature_-_mars_mode.eps Mars mode

Maximerar vattenbesparingen genom att tillåta variation i både vattenflöde och temperatur. Det här läget kan påverka livslängden av Filter.