Använda Orbital Shower

Tryck för att starta och stänga av duschen. Vrid för att justera vattentemperaturen.

Duschsystemet utför en kort startsekvens för att fylla systemet med vatten och justera temperaturen innan vattnet börjar flöda ut ur duschmunstycket. På samma sätt utförs en avslutningssekvens för att tömma systemet på vatten och förbereda det för nästa duschsession och användare. Använd My Water för att aktivera Instant start. Det gör duschen redo att leverera vatten direkt när den startas. Mer information finns i appen.

240703_instruction_-push_to_start_and_adjust_temp.eps

Håll Control Dial intryckt för att nå justering av vattenflöde. Vrid för att justera. Den här funktioner kan endast nås under en pågående duschsession. Vänta i fem sekunder, eller tryck på skärmen igen för att återgå.

240703_instruction_-long_press_and_adjust_flow.eps

Vrid omkastaren för att växla mellan takdusch och handdusch.

191218_Operating_hand_shower.eps