My Water by Orbital Systems app

Appen My Water by Orbital Systems ger dig full tillgång till duschens alla inställningar, och ger notifikationer när duschen behöver underhåll. Du kan också följa duschens prestanda och se hur mycket vatten och energi du sparar.

När du använder Business-profil visas inte underhållsnotifikationerna i Control Dial, utan syns endast i appen. Ladda ner appen för att inte missa några notifikationer.

Figur 16.

Ladda ner appen på App Store eller Google Play

240704-MyWaterQR.eps

Figur 17. Här är några av de inställningar du får tillgång till i appen:

Custom message

Lägg till ett anpassat meddelande som dyker upp på Control Dial när någon närmar sig duschen.

Instant start

Ställ in ett tidsintervall under vilket duschen levererar vatten direkt vid start. Duschen förbereder systemet ungefär en minut innan en tidsintervallet startar. Välj det tidsintervall då slutanvändarna oftast använder duschen.

Savings modes

Våra olika sparlägen hjälper dig att balansera komfort och sparande. Genom att tillåta viss variation i både flöde och temperatur kan du spara mer vatten.

Här är några av de inställningar du får tillgång till i appen:

Notera att det inte syns i Control Dial vilket sparläge du har ställt in. Säkerställ därför att du informerar dina användare om du använder ett sparläge som kompromissar med komforten.