Planlæg din installation

Tjekliste for installationskrav

Læs og bekræft venligst følgende installationskrav. De er afgørende for, at brusesystemet installeres og fungerer korrekt.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere afklaring af installationskravene, er du velkommen til at kontakte os på Orbital.

Bemærk

Hvis du planlægger en installation i USA, skal du læse de installationskrav, der findes her.

tabel 1. Opkobling
  • Internetforbindelse: Adgangskodebeskyttet Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz eller Ethernet.

tabel 2. Elforsyning
  • Sikringsgruppe: En pr. bruser påkrævet.

• Spænding og strømstyrke: Enfaset, 230VAC / 50 Hz / 16A

• Strømforsyning fast ledning: Min 2.5 mm² (beregnet til kredsløb på 16 A)

tabel 3. VVS/vand
  • Indgående vandforsyningstilslutninger: Adskil varm og kold, 2x hun G 1/2" drejemøtrik.

• Indgående koldtvandstemp. (min.-maks.): 4-25 °C

• Indgående varmtvandstemp. (min.-maks.): 50-65 °C

• Maksimalt arbejdstryk for hanevand: PN10

• Vandtryk: 2-10 bar

• Indløbsgennemstrømning: 9 liter/minut pr. indløb varmt og koldt

• Vandhårdhed: 3°dH-14°dH eller en samlet hårdhed på 53-250 mg CaCO₃/liters

• Jernindhold i vand: <0,3 mg/liter

tabel 4. Fliser
  • Flisetykkelse i brusezone: Maks. 10 mm

tabel 5. Placering af Core
  • Afstand fra afløbets centrum: Maks. tre meter

• Lodret placering: Højeste placering under hovedbruseren, laveste 10 cm fra gulvet

• Antal bøjninger på røret: Maks. tre

• Placeret i et varmt miljø

tabel 6. Løsninger til udfordringer med strøm, vandtryk og hårdhed

Problemer med strøm: Ved utilsträkkelig strøm leverer Orbitals belastningsbalancering for at fordele de elektriske belastninger jævnt og forhindre overbelastning.

Lavt vandtryk: Det anbefales at bruge en stempelpumpe til effektivt at øge vandtrykket i systemerne.

Vandets hårdhet: For at modvirke høj vandhårdhed hjælper et blødgøringsanlæg med at reducere ophobning af mineraler og forbedre systemets effektivitet.