[en] Installation

Verifiera duschen

Det sista steget är att starta duschen för att verifiera att den fungerar som den ska.

1. Slå på strömmen och vattentillförseln. Det tar cirka 1 minut för Core att starta upp.

2. Starta duschen och ändra temperaturen till 25 °C.

230621_instruction_-_start_and_stop_shower.eps
    240925_instruction_-_adjust_temperature_to_25.eps
  3. Låt duschen rinna och kontrollera att vatten-återvinningen startar inom 5 minuter. Återvinningen ska visas på skärmen.

240925_control_dial_litres_saved.eps
  4. Inspektera alla vattenanslutningspunkter för läckage. Kontrollera noggrant varje anslutningspunkt för att säkerställa att det inte finns några läckor.