[en] Installation

Installera Wall Box
210304_Remote_Cabinet_install_comp_overview.eps
  1. Slå ut ett hål i den perforerade plåten på ena sidan av Wall Box beroende på hur installationen ser ut och var slangarna kommer från.

210701_Remote_Cabinet_wall-integrated_inlet_holes_overview.eps
    Figur 37. Gäller endast för Orbital Audio

Slå ut hål i den perforerade plåten på toppen av Wall Box till högtalarkabeln och antennen.

Gäller endast för Orbital Audio

2. Täck över oanvända hål med plastlock på baksidan av Wall Box.

210701_Remote_Cabinet_wall-integrated_inlet_holes_cover.eps
  3. 240220_Hatch_attach_cones.eps
  4. Notera

Core väger ca. 25 kg. Väggkonstruktionen måste kunna bära denna belastning.

211102_Hatch_install_millimeter.eps
  5. Montera Wall Box så att den är i linje med framsidan av reglarna.

Notera

Två varianter av skruvar ingår i satsen från LK, korta och långa beroende på väggens utformning.

210104_Remote_wall_int_installation_2.eps

x4

Icke försänkt skruv i rostfritt stål

6. Använd LKS-pluggarna som medföljer för att dölja skruvhuvudena.

210701_LKS_Plugs.eps

x4

LKS-plugg