[en] User Guide

Anslut din dusch

Ladda ner appen My Water by Orbital Systems för att få tillgång till alla duschinstälnningar, och ansluta din dusch till ditt Wi-Fi. Detta gör att du kan få de senaste programvaruversionerna och få felsökningsstöd på distans från vårt Orbital Support-team. Följ stegen nedan för att ansluta din dusch.

1. Ladda ner appen och skapa ett konto.

240704-MyWaterQR.eps
  2. Gå till Add Device och följ instruktionerna i appen.

3. När duschen är ansluten rekommenderar vi att du börjar med följande inställningar:

1. Gå till Device information för att namnge din dusch.

2. Gå till Settings för att ändra din Control Dial duschprofil till Home eller Business.

3. Gå till Advanced Settings för att ställa in Datum & tid.