[en] User Guide

Tilslut din bruser

Download the My Water by Orbital Systems-appen for at få adgang til alle bruserindstillinger og forbinde din bruser med dit Wi-Fi. Det giver dig mulighed for at modtage de seneste softwareudgivelser og få fjernsupport til fejlfinding fra vores Orbital-supportteam. Følg nedenstående trin for at forbinde din bruser.

1. Download appen, og opret en konto.

240704-MyWaterQR.eps
  2. Gå til Add Device, og følg instruktionerne i appen.

3. Når din bruser er tilsluttet, anbefaler vi, at du starter med følgende indstillinger:

1. Gå til Device information for at tilføje et navn til din bruser.

2. Gå til Settings for at justere din Control Dial-bruserprofil til Home eller Business.

3. Gå til Advanced Settings for at indstille dato & klokkeslæt.

Ved at forbinde din bruser kan du også følge dine besparelser, justere rengøringsplanen, få notifikationer, når der er behov for vedligeholdelse og pleje, og styre din enhed med fjernbetjeningen. Se appen for at konfigurere dine indstillinger!