[en] User Guide - Tap

Använd Orbital Tap

Tryck i mitten av Control Dial för att starta och stänga av kranen

240219-Tap_to_Start_and_Stop.eps

Svep över punktraden för att justera vattenflödet

Svep åt höger för att öka flödet och åt vänster för att minska flödet. De mörkare punkterna indikerar det nuvarande flödet.

240219-Adjust_flow.eps

Svep över bågen för att justera vattentemperaturen

Svep åt höger för att öka temperaturen och åt vänster för att minska temperaturen. Den markerade delen av bågen indikerar den nuvarande temperaturen.

240219-Adjust_temp.eps

Svep åt sidan för att växla till förinställningar

Välj Hand wash, Cold water eller Hot water. Se Förinställningar och menyfunktioner för mer detaljer.

240219-Swipe_to_presets.eps

Svep uppåt för att nå Status center

Justera skärmljusstyrka, välj mellan Mörkt/Ljust läge, se Wi-Fi status, och kom åt ditt Device ID. Se Förinställningar och menyfunktioner för mer detaljer.

240219-Swipe_to_settings_menu.eps