[en] User Guide - Tap

Säkerhetsanvisningar

• Innan installation av Orbital Tap system påbörjas, läs och följ noggrant instruktionerna för installation, användning, underhåll eller annan hantering av Orbital Tap system.

• Orbital Tap system får endast användas av barn från 8 år och uppåt och personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om de har fått övervakning eller instruktioner om hur man använder apparaten på ett säkert sätt och förstår de inblandade farorna.

• Barn bör vara informerade om att inte leka med systemet.

• Rengöring och underhåll skall inte utföras av barn.

• Använd inte systemet om det läcker vatten.

• Använd inte systemet om det är förfruset eller om det finns en misstanke om att det är förfruset.

• Obehörig modifiering av interna komponenter och kablar är förbjuden.

• Använd inte systemet om det är skadat. Kontakta Orbital Systems via kontaktuppgifterna i någon av manualernas serviceavsnitt.

• Använd inte tillbehör eller komponenter om de inte har rekommenderats av Orbital Systems.

• Använd inte systemet för att tvätta bort extrem nedsmutsning och häll inte frätande kemikalier eller rengöringsmedel i handfatet. Annan användning än normal rengöring kan skada systemet.

• Instruktionerna är framtagna för att ge råd om bästa möjliga installationsförfarande.

• Säkerställ att installationsmiljön möter alla angivna installationskrav. För ytterligare detaljer se kapitel Teknisk systemspecifikation samt Installationskrav i Installationsmanualen.

• Allt elektriskt installationsarbete måste följa gällande branschregler och utföras av licensierad elektriker.

• Allt VVS-installationsarbete måste följa gällande branschregler.

• Vid användning i en fast ledningsanläggning: Produkten ska förses med en strömbrytare som ger en fullständig frånkoppling under överspänningskategori III inbyggd i den fasta ledningsanläggningen.

• När produkten används med extern strömförsörjning: Använd endast löstagbara strömförsörjningsenheter av säkerhetsklass III med extra låg spänning, från Orbital Systems.

• Produkten måste vara bortkopplad från sin strömkälla under service och när delar ersätts.

Observera

Indikerar en potentiellt farlig situation som, om den inte undviks, kan leda till mindre eller måttlig personskada eller materiella skador.

Obs!

Indikerar rekommenderad praxis.

240425-download_file.eps Klicka här för att ladda ner Safety Guide som PDF