[en] User Guide - Tap

Sikkerhedsforskrifter

• Læs og følg disse forskrifter nøje, før du installerer, bruger, efterser eller på anden måde håndterer Orbital Tap systemet.

• Orbital Tap system må kun bruges af børn fra 8 år og ældre og af personer med reducerede fysiske, sensoriske eller mentale evner eller mangel på erfaring og viden, såfremt de har fået bistand eller anvisninger angående brug af apparatet på en sikker måde og forstår de involverede farer.

• Børn bør overvåges for at sikre, at de ikke leger med Orbital Tap system.

• Rengøring og brugervedligeholdelse skal ikke udføres af børn.

• Brug ikke Orbital Tap system, hvis der lækker vand fra apparatet.

• Brug ikke Orbital Tap system, hvis det er frossent eller mistænkt for at være frossent.

• Uautoriseret ændring af interne komponenter og ledningsføring er forbudt.

• Orbital Tap system må ikke betjenes, hvis det er beskadiget. Kontakt Orbital Systems ved hjælp af oplysningerne i serviceafsnittet i vejledningen.

• Brug ikke tilbehør eller reservedele, der ikke er anbefalet af Orbital Systems.

• Brug ikke Orbital Tap system til at rengøre ekstrem tilsmudsning, og hæld ikke ætsende kemikalier eller rengøringsmidler ned i afløbet. Enhver anden brug af systemet end normal rengøring kan beskadige systemet.

• Disse forskrifter har til formål at give den bedste vejledning til installation.

• Sørg for, at installationsmiljøet opfylder alle specificerede installationskrav. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Tekniske karakteristika og Installationskrav i installationsvejledningen for den valgte model.

• Alle elektriske installationer skal overholde branchereglerne og udføres af en autoriseret elektriker.

• Alle VVS-installationer skal være i overensstemmelse med branchereglerne.

• Ved brug i et anlæg med fast ledninger: Apparatet skal forsynes via en kontakt, der muliggør fuld afbrydelse under overspænding, kategori III, inkorporeret i den faste ledningsføring.

• Ved brug med ekstern strømforsyning: Der må kun anvendes aftagelige strømforsyningsenheder med ekstra lav spænding i sikkerhedsklasse III, leveret af Orbital Systems.

• Apparatet skal afbrydes fra strømkilden under service og udskiftning af dele.

Pas på

Angiver en potentielt farlig situation, som, hvis den ikke undgås, kan medføre mindre eller moderat personskade eller materiel skade.

Bemærk

Angiver anbefalet praksis.

240425-download_file.eps Klik her for at downloade sikkerhedsguiden som PDF