Orbital Tap Installation

Rekommenderade installationsmått

A = Område med öppen yta för montering av de väggmonterade komponenterna.

240108-Recommended_measurements_for_outlets_Tank.eps

B = Område där eluttag kan placeras

C = Område där utlopp för avlopp, inlopp för varmt och kallt inkommande vatten och inlopp till toalett kan placeras. Notera att detta gäller när Tank placeras åt höger, och kan speglas om Tank placeras till vänster.

Notera

Den rekommenderade kommodhöjden på 600 mm gäller för fullständig täckning av komponenterna. Du kan använda en kommod med lägre höjd utan att det påverkar produktens funktionalitet.

240610-Lower_commode-Tank.eps