Säkerhetsanvisningar

• Innan installation av Orbital Shower påbörjas, läs och följ noggrannt instruktionerna för installation, användning, underhåll eller annan hantering av duschsystemet Orbital Shower.

• Duschsystemet Orbital Shower får enbart användas av barn om de har handletts och instruerats i användningen av systemet på ett säkert sätt och förstår de risker som finns.

• Barn bör vara informerade om att inte leka med duschsystemet.

• Rengöring och underhåll skall inte utföras av barn.

• Använd inte duschsystemet om det läcker vatten.

• Använd inte duschsystemet om det är förfruset eller om det finns en misstanke om att det är förfruset.

• Obehörig modifiering av interna komponenter och kablar är förbjuden.

• Använd inte duschsystemet om det är skadat. Kontakta Orbital Systems via kontaktuppgifterna i någon av manualernas serviceavsnitt.

• Använd inte tillbehör eller komponenter till duschsystemet om de inte har rekommenderats av Orbital Systems.

• Använd inte systemet för att tvätta bort extrem nedsmutsning och häll inte frätande kemikalier eller rengöringsmedel i duschbrunnen. Annan användning av systemet kan allvarligt försämra kvaliteten på filtreringssystemet eller skada duschssystemet.

• Drick inte duschvattnet. Kvaliteten på vattnet garanterar inte att dricksvattenkvalitet uppfylls.

• Instruktionerna är framtagna för att ge råd om bästa möjliga installationsförfarande.

• Säkerställ att installationsmiljön möter alla angivna installationskrav för din specifika duschmodell. För ytterligare detaljer se kapitel Teknisk specifikation i Fixture Installation Manual.

• Allt elektriskt installationsarbete måste följa gällande branchregler och utföras av licensierad elektriker. Detta är en jordad apparat, anslutning till jordkretsen är obligatorisk.

• Allt VVS-installationsarbete måste följa gällande branchregler.

• Apparaten måste levereras via en klass A GFCI (jordfelsbrytare).

• Utrustningen skall vara fast installerad till och strömförsörjd från elcentral som uppfyller kraven för fullständig frånkoppling vid spänningstransienter enligt överspänningskategori III.

• Enbart för Väggintegrerad duschmodell: Duschsystemet är konstruerat för fast anslutning till vattenledningarna. Använd inte löstagbara rör eller slangar.

Fara

Indikerar en överhängande farlig situation som, om den inte undviks, kommer att leda till dödsfall eller allvarlig personskada.

Varning

Indikerar en potentiellt farlig situation som, om den inte undviks, kan leda till dödsfall eller allvarlig personskada.

Observera

Indikerar en potentiellt farlig situation som, om den inte undviks, kan leda till mindre eller måttlig personskada eller materiella skador.

Obs!

Indikerar rekommenderad praxis.

240425-download_file.eps Klicka här för att ladda ner Safety Guide som PDF