Skip to main content

User Guide - Shower

Underhållsöversikt

210511_Filter_capsule.eps

Förbrukningskomponent: Filter Capsule

Filtre Capsule är en förbrukningskomponent som ska bytas ut så snart duschsystemet uppmanar till detta. Det är viktigt för att upprätthålla en effektiv vattenrening och ett fungerande duschsystem. Filtrets livslängd kan förkortas om tandkräm eller fetthaltiga produkter som till exempel oljor används i duschen.

Förbrukningskomponent: Avkalkningstablett

Avkalkningstabletten är en förbrukningsvara och ska alltid användas i samband med avkalkningen. Lämna duschutrymmet medan avkalkningen är aktivt. Avkalkningtabletternas innehåll är välkända rengöringsämnen, biologiskt nedbrytbara och miljövänliga. Kemikalierna är livsmedelsgodkända och används vanligtvis för att rengöra kaffemaskiner. Orbital Systems rekommenderar trots detta att inte inta avkalkningtabletterna eller det vatten som är i omlopp under avkalkningen.

Lås till Sensor Tank

Låset till Sensor Tank är inte en förbrukningskomponent och ska endast bytas ut om det är skadat eller inte fungerar korrekt. Låset rengörs automatiskt efter varje duschsession och ska även rengöras i samband med rengöring av Sensor Tank. Om låset inte rengörs är risken stor att smutspartiklar täpper igen det. Detta påverkar duschsystemets förmåga att recirkulera vatten. Kontakta Orbital Systems om låset behöver bytas ut.

210323_consumable_component_recirculation_mesh.eps