Byte av Filter

Förbrukningskomponent: Filter Capsule

• Modellnummer Filter Capsule: OS C1050085A10

• Använd enbart Orbital Systems Filter Capsule  OS C1050085A10 i duschsystemet

• Serienummer Filter Capsule: 1-05-0085

Nedan ikon visas på Control Dial när Filter Capsule ska bytas:

210322_maintenance_icon_change_filter_capsule.eps
Figur 15. Åtkomst till Wall Box

Hatch Panel

Om låset har installerats och aktiverats, använd magnetnyckeln för att öppna dörren.

Hatch LK & Hatch Cabinet

Använd en skruvmejsel eller liknande för att låsa upp dörren.

Hatch Tiled

Klicka på övre vänster hörn för att öppna, och luta sen ut dörren tills den går att lyfta av från de nedre fästena.

Observera

Dörren till Hatch Tiled väger ca 8-12 kg, beroende på hur tjockt kakel som har använts. Var försiktig när du lyfter.

Åtkomst till Wall Box
Åtkomst till Wall Box
Åtkomst till Wall Box

Hatch Panel

Hatch LK & Hatch Cabinet

Hatch Tiled

1. 230609_Open_Door_Filter.eps
  2. 240315-Open_filter_hatch.eps
  3. 240315-Remove_filter.eps
  4. Sätt i nytt Filter.

Risk för läckage

Säkerställ att Filter Capsule är korrekt insatt för att undvika läckage.

240315-Insert_filter.eps
  5. "Klick!"

240315-Close_filter_hatch.eps