My Water by Orbital Systems app

My Water by Orbital Systems-appen giver dig fuld adgang til alle indstillinger i din bruser oggiver dig besked, når din bruser skal vedligeholdes. Du kan også følge din bruses ydeevne og se,hvor meget vand og energi du sparer.

Når du bruger Business-profilen, vises vedligeholdelsesmeddelelser ikke i Control Dial, men kun i appen. Download appen for at undgå at gå glip af notifikationer.

figur 16.

Download appen på App Store eller Google Play

240704-MyWaterQR.eps

figur 17. Her er nogle af de indstillinger, du får adgang til i appen:

Custom message

Tilføj en tilpasset besked, der dukker op på Control Dial, når nogen nærmer sig bruseren.

Instant start

Indstil et tidsinterval, hvor bruseren leverer vand umiddelbart ved opstart. Bruseren forbereder systemet cirka et minut før et tidsinterval starter. Vælg det tidsinterval, hvor slutbrugerne oftest bruger bruseren.

Savings modes

Vores forskellige sparetilstande hjælper dig med at afbalancere komfort og besparelser. Ved at tillade en vis variation i både flow og temperatur kan du spare mere vand.

Her er nogle af de indstillinger, du får adgang til i appen:

Bemærk, at Control Dial ikke viser, hvilken sparetilstand du har indstillet. Sørg derfor for at informere dine brugere, hvis du bruger en sparetilstand, der går ud over komforten.