User Guide - Shower

Sikkerhedsforskrifter

• Læs og følg disse forskrifter nøje, før du installerer, bruger, efterser eller på anden måde håndterer Orbital-brusersystemet.

• Orbital-brusersystemet må kun anvendes af børn, hvis de har fået vejledning i brug af apparatet på en sikker måde.

• Børn bør overvåges for at sikre, at de ikke leger med brusersystemet.

• Rengøring og brugervedligeholdelse skal ikke udføres af børn.

• Brug ikke brusersystemet, hvis der lækker vand fra apparatet.

• Brug ikke brusersystemet, hvis det er frossent eller mistænkt for at være frossent.

• Uautoriseret ændring af interne komponenter og ledningsføring er forbudt.

• Brusersystemet må ikke betjenes, hvis det er beskadiget. Kontakt Orbital Systems ved hjælp af oplysningerne i serviceafsnittet i vejledningen.

• Brug ikke tilbehør eller reservedele, der ikke er anbefalet af Orbital Systems.

• Brug ikke bruseren til at rengøre ekstrem tilsmudsning, og hæld ikke ætsende kemikalier eller rengøringsmidler ned i bruserens afløb. Enhver anden brug af systemet end almindelige brusebade kan alvorligt forringe kvaliteten af filtreringssystemet eller beskadige brusersystemet.

• Drik ikke bruservandet. Vandets kvalitet garanteres ikke at opfylde drikkevandskvalitet.

• Disse forskrifter har til formål at give den bedste vejledning til installation.

• Sørg for, at installationsmiljøet opfylder alle specificerede installationskrav. Du kan finde flere oplysninger i kapitlet Installationskrav i Fixture Installation Manual for den valgte brusermodel.

• Alle elektriske installationer skal overholde branchereglerne og udføres af en autoriseret elektriker. Dette er et jordet apparat. Forbindelse til jordet strømkreds er obligatorisk.

• Alle VVS-installationer skal være i overensstemmelse med branchereglerne.

• Apparatet skal forsynes gennem et HFI-relæ af klasse A.

• Apparatet skal forsynes med en kontakt, der muliggør fuld afbrydelse under overspænding, kategori III, inkorporeret i den faste ledningsføring.

• Gælder kun for modellerne Panel og Hatch: Apparatet er designed til fast forbindelse til vandledningen. Brug ikke et aftageligt vandrør eller en aftagelig slange.

Fare

Angiver en overhængende farlig situation, som, hvis den ikke undgås, vil medføre dødsfald eller alvorlig personskade.

Advarsel

Angiver en potentielt farlig situation, som, hvis den ikke undgås, kan medføre dødsfald eller alvorlig personskade.

Pas på

Angiver en potentielt farlig situation, som, hvis den ikke undgås, kan medføre mindre eller moderat personskade eller materiel skade.

Bemærk

Angiver anbefalet praksis.

240425-download_file.eps Klik her for at downloade sikkerhedsguiden som PDF