Skip to main content

User Guide - Shower

Vedligeholdelsesoversigt

210511_Filter_capsule.eps

Forbrugsvare: Filter Capsule

Filter Capsule er en engangsartikel og skal udskiftes, så snart systemet anbefaler det. Det er vigtigt at opretholde en høj standard for vandrensning og den generelle brusefunktion. Filterets levetid kan forringes, hvis der f.eks. anvendes tandpasta eller fedtholdige produkter som olier under bruseren.

Forbrugsvare: Afkalkningstablet

Afkalkningstabletent er en forbrugsvare og skal altid bruges, når du kører afkalkningsproceduren. Gå ud af bruserområdet, mens afkalkningsproceduren kører. De aktive kemiske ingredienser i afkalkningstabletterne er fuldt biologisk nedbrydelige og miljøvenlige. Kemikalierne er fødevaresikre og anvendes typisk til afkalkning af kaffemaskiner. Orbital Systems anbefaler stadig, at afkalkningstabletterne eller vandet ikke indtages under et rengøringsprogram.

Recirkulationsnet

Recirkulationsnettet er ikke en forbrugsvare og bør kun udskiftes, hvis det er beskadiget eller ikke fungerer korrekt. Recirkulationsnettet rengøres automatisk efter hvert brusebad. Men det skal også inspiceres og rengøres, hver gang Sensor Tank rengøres. Manglende vedligeholdelse af recirkulationsnettet kan medføre tilstopning, hvilket vil påvirke evnen til at recirkulere vand. Kontakt Orbital Systems, hvis recirkulationsnettet skal udskiftes.

210323_consumable_component_recirculation_mesh.eps