Parring af enhed med Orbital Audio

Orbital Audio er en ekstra mulighed, og følgende instruktioner gælder, hvis bruseren er udstyret med Audio.

Du finder navn og PIN-kode til din Orbital Audio på forstærkeren. Placeringen af forstærkeren afhænger af, hvilken installationsmodel du har:

figur 14. Basic

Forstærkeren er monteret på væggen ved siden af Core.

figur 15. Hatch Panel, Hatch Cabinet eller Hatch LK

Forstærkeren er monteret inde i Wall Box.

figur 16. Adgang til Wall Box

Hatch Panel

Den magnetiske nøgle bruges til at åbne panelet. Det er dog kun nødvendigt, hvis panellåsen er installeret og aktiveret.

Adgang til Wall Box

Hatch LK/Hatch Cabinet

Adgang til Wall Box

1. Se navn og PIN-kode på forstærkeren.

230822-Name_and_PIN_Amplifier.eps
  2. Gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed, og vælg din Orbital Audio på listen.

3. Indtast PIN-koden. PIN-koden er kun nødvendig, første gang du parrer din enhed.

4. Afspil musik fra din parrede enhed.

Bemærk

Alt efter varianten af Orbital Audio, der er installeret, kan du enten parre op til otte enheder (typisk boliginstallationer) eller én enhed ad gangen (typisk hotelinstallationer). Når parringslisten er fuld, skal du bruge pinkoden til at parre en anden enhed.