User Guide - Shower

Tilslut din Orbital Shower, og installer Wi-Fi

figur 1. Internetforbindelse er påkrævet

Adgangskodebeskyttet Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz eller Ethernet.

For at opsætte Wi-Fi og forbinde din Orbital Shower til din profil skal du downloade My Water by Orbital Systems fra App Store eller Google Play og følge instruktionerne i appen.

wi-fi_setup_logos.eps
  1. Tryk på Sign up for at oprette en konto. Udfyld de oplysninger, der bedes om i appen.

2. Når du er logget ind på din konto, skal du trykke på ikonet nederst i midten.

240219-Bottom_Center_Icon.eps
  3. Tryk på Add device, og tryk derefter på Scan Device ID.

4. Drej Control Dial til Device ID.

240314_instruction_-_device_ID.eps
  5. Scan QR-koden.

240314-Scan_Shower_ID.eps
  6. Fortsæt med at følge instruktionerne i appen for at tilslutte dit brusebad til dit Wi-Fi.