Skip to main content

User Guide - Shower

Brusemenufunktioner

Når du bruger Shower Profile: Business, er brusemenuen primært designet til at konfigurere vedligeholdelses- og bruseindstillinger og bør ikke bruges af slutbrugeren.

figur 19. cleaning_program_icon.eps Afkalk

Aktiverer afkalkningsproceduren. Afkalkning er en del af den regelmæssige vedligeholdelsesprocedure for bruseren og skal altid køres med en afkalkningstablet for at opnå optimal effekt. Denne funktion er kun tilgængelig, når bruseren ikke er i gang. Se kapitel Afkalk for at få flere oplysninger.



figur 20. add_wi-fi_icon.eps Tilføj Wi-Fi

Tryk på for at starte Wi-Fi-opsætningen af bruseren, og fortsæt derefter proceduren via My Water-appen. Denne funktion er kun tilgængelig, når bruseren ikke er i gang.



figur 21. shower_ID_icon.eps Bruser-ID

Viser bruserens unikke ID. Bruser-ID'et bruges f.eks., hvis du vil føje brusebadet til din My Water-konto. Denne funktion er kun tilgængelig, når bruseren ikke er i gang.



figur 22. 210322_maintenance_icon_oasteroids.eps Asteroids

Sus ud i rummet, og sæt nye high scores under bruseren. Styr rumskibet sikkert gennem en asteroideregn på vej til Mars – pas på ikke at blive ramt!



figur 23. 230621_menu_feature_-_dark_mode.eps Mørk tilstand/Lys tilstand

Control Dial har to visuelle indstillinger; Mørk tilstand og Lys tilstand. Denne indstilling kan ændres på Control Dial, eller i appen My Water.



figur 24. 240402_menu_feature_-_deep_cleaning.epsDeep Cleaning

Aktiverer Deep Cleaning. Deep Cleaning indgår i den automatiske rengøring. Den kan også aktiveres manuelt fra menuen Bruser. Denne funktion er kun tilgængelig, når bruseren ikke er i gang. Se kapitel Automatiseret rengøring for at få flere oplysninger.