User Guide - Shower

Udskiftning af Filter Capsule

Forbrugsvare: Filter Capsule

• Modelnr. på Filter Capsule: OS C1050085A10

• Brug kun Orbital Systems  Filter Capsule OS C1050085A10 i brusersystemet.

• Reservedelsreference: 1-05-0085  Filter Capsule

Ikon vist på Control Dial, når der er behov for udskiftning af Filter Capsule:

210322_maintenance_icon_change_filter_capsule.eps
figur 15. Adgang til Wall Box

Hatch Panel

Den magnetiske nøgle bruges til at åbne døren. Det er dog kun nødvendigt, hvis dørlåsen er installeret og aktiveret.

Hatch LK & Hatch Cabinet

Brug en skruetrækker eller lignende til at låse døren op.

Hatch Tiled

Tryk på det øverste venstre hjørne for at vippe døren op. Løft derefter døren af de nederste beslag.

Pas på

Vægten af Hatch Tiled-døren er ca. 8-12 kg, afhængigt af flisetykkelsen. Vær forsigtig, når du løfter.

Adgang til Wall Box
Adgang til Wall Box
Adgang til Wall Box

Hatch Panel

Hatch LK & Hatch Cabinet

Hatch Tiled

1. 230609_Open_Door_Filter.eps
  2. 240315-Open_filter_hatch.eps
  3. 240315-Remove_filter.eps
  4. Isæt ny Filter Capsule.

Risiko for lækage

Sørg for, at Filter Capsule isættes korrekt, da der ellers kan opstå lækage.

240315-Insert_filter.eps
  5. "Klik!"

240315-Close_filter_hatch.eps