Parring af enhed med Orbital Audio

Orbital Audio er en ekstra mulighed, og følgende instruktioner gælder, hvis bruseren er udstyret med Audio.

Du finder navn og PIN-kode til din Orbital Audio på forstærkeren. Placeringen af forstærkeren afhænger af, hvilken installationsmodel du har. For Basic er forstærkeren monteret på væggen ved siden af Core. For de andre modeller finder du forstærkeren inde i Wall Box, og er monteret i øverste venstre hjørne.

figur 14. Adgang til Wall Box

Hatch Panel

Den magnetiske nøgle bruges til at åbne døren. Det er dog kun nødvendigt, hvis dørlåsen er installeret og aktiveret.

Hatch LK & Hatch Cabinet

Brug en skruetrækker eller lignende til at låse døren op.

Hatch Tiled

Tryk på det øverste venstre hjørne for at vippe døren op. Løft derefter døren af de nederste beslag.

Pas på

Vægten af Hatch Tiled-døren er ca. 8-12 kg, afhængigt af flisetykkelsen. Vær forsigtig, når du løfter.

Adgang til Wall Box
Adgang til Wall Box
Adgang til Wall Box

Hatch Panel

Hatch LK & Hatch Cabinet

Hatch Tiled

1. Se navn og PIN-kode på forstærkeren.

230822-Name_and_PIN_Amplifier.eps
  2. Gå til Bluetooth-indstillingerne på din enhed, og vælg din Orbital Audio på listen.

3. Indtast PIN-koden. PIN-koden er kun nødvendig, første gang du parrer din enhed.

4. Afspil musik fra din parrede enhed.

Bemærk

Alt efter varianten af Orbital Audio, der er installeret, kan du enten parre op til otte enheder (typisk boliginstallationer) eller én enhed ad gangen (typisk hotelinstallationer). Når parringslisten er fuld, skal du bruge pinkoden til at parre en anden enhed.