Orbital Shower Installation

Rördragning och anslutningar i Wall Box
  1. 210315_Remote_Cabinet_wall_mount_pipe_in_drain_cone_millimeter.eps
  2. 210120_Remote_Cabinet_Wall_mount_pipes_and_connection_cut_corr.eps
  3. 210120_Remote_Cabinet_Wall_mount_pipes_and_connection_cut_hoses_millimeter.eps
  4. 230419_Panel_Drainage_bend_kit_comp_overview.eps

Anslut bälgmuffen till skåpets dräneringsuttag och till röret från dränageböjen.

240326-Drainage_Below_Sleeve_Cabinet.eps
  5. Varning

Allt elektriskt installationsarbete måste följa gällande regler och utföras av behörig elektriker.

211103_Cabinet_connect_electrical.eps
  6. 210630_Remote_Wall-mount_Wifi_antenna_overview.eps
    230906_Cabinet_R3_Install_wifi_antenna.eps
  7. Figur 65. Gäller endast för installation med Orbital Audio
    Gäller endast för installation med Orbital Audio

Observera

Använd medföljande gummiplugg till genomföringen.

230626_Cabinet_Exciter_to_wallbox-2.eps
  8. Skala och fäst högtalarkabeln i förstärkaren.

230608_Connect_Exciter_to_Amplifier-2.eps
  9. Koppla förlängningskabeln till puckantennen.

230628_Connect_Cable_to_puck_antenna.eps
  10. Slå hål i den perforerade plåten till antennkabeln. Ta bort stubbantennen från förstärkaren och ersätt med puckantennen.

230619_Cabinet_Connect_Antenna_to_Amplifier.eps
  11. Montera förstärkaren i Wall Box genom att lossa muttern från det nedre fästet och gänga förstärkaren i det övre fästet. Fäst därefter den nedre muttern och skruva åt.

230622_Cabinet_Mount_amplifier_to_wallbox.eps

Fixture Installation slutförd.

Nästa steg är att installera Core, Control Dial, takdusch och handdusch (inklusive omkastare och handduschhållare). Se Technology Installation Manual för vidare instruktioner.

210325_Remote_Cabinet_wall_mount_pre_inst_completed.eps