Orbital Shower Installation

Installera Core Wall Mounting
210427_Standard_install_wall_mounting_comp_overview.eps
  1. Mät och justera placeringen av topp- och botten-fästet (RSK 384 95 38) för Core.

230601_Standard_install_wall_mounting_level_millimeter_w-o_hook_align.eps
  2. Vikten på  Core är cirka 25 kg. Väggkonstruktionen måste kunna bära denna belastning.

Observera

Täta borrhålen enligt gällande branchregler. Se kapitel  Täta infästningar i våtzon för instruktion.

210504_Standard_install_wall_mounting_fasten.eps

x7

Icke försänkt rostfri skruv

3. Använd väggfästen för att förankra rören.

Obs!

Väggfästen för inkommande vatten och el tillhandahålls av kunden.

240328_Remote_Incoming_Connections.eps
    Figur 90. Gäller endast för Orbital Ethernet-installation
    Gäller endast för Orbital Ethernet-installation

4. 210519_conduit_end_cap_comp_overview.eps

Fäst rördragningen till Control Dial med kupolfästet.

210430_Remote_Incoming_Connections_OPU.eps
  5. 210630_Remote_Wall-integrated_Wifi_antenna_overview.eps
    230906_Basic_Mount_Wifi_Antenna.eps
  6. Figur 91. Följande steg gäller endast för Orbital Audio
    Följande steg gäller endast för Orbital Audio

Montera förstärkaren med 2st skruvar bredvid Core Wall Mounting.

230621_Basic_amplifier_to_wall_2_screws.eps
  7. Kapa högtalarkabeln så att den når att fästa i toppen av förstärkaren.

230626_Basic_cut_cable.eps
  8. Skala och fäst högtalarkabeln i förstärkaren.

230608_Connect_Exciter_to_Amplifier.eps

Fixture Installation slutförd.

Nästa steg är att installera Core, Control Dial, takdusch och handdusch (inklusive omkastare och handduschhållare). Se Technology Installation Manual för vidare information.

210511_Remote_pre_inst_completed.eps