Orbital Shower Installation

Installera Core
210420_R3_Shower_Unit_core_comp_overview.eps
  1. Ta bort transportpluggarna innan installationen påbörjas.

210420_R3_Remove_transport_plug.eps
  2. Placera Core i Wall Box och montera fast säkerhetsvajern.

Observera

• Tung utrustning. Core väger cirka 25 kg.

• Se till att montera säkerhetsvajern innan Core lutas.

• Säkerställ att slangar och kablar inte kläms.

240305_R3_Panel_Complete_installed_Rotate_core.eps
  3. 240305_R3_Panel_pipes_and_connection_measure_pipes.eps
  4. Kapa rören. Lyft ut Core för att komma åt bättre.

240306_R3_Panel_pipes_and_connection_cut_pipes_millimeter-2.eps
  5. Observera

• Installera slanganslutningar enligt gällande branschregler.

• Se till att spola ur vattenledningarna från skräp innan du ansluter Core.

191111_Shower_Unit_inst_connections_2.eps
  6. Placera Core i Wall Box och montera fast säkerhetsvajern. Behåll Core i lutat läge för att möjliggöra elektrisk installation.

191008_R3_Indo_-_Complete_installed_-_R3_rotate_core.eps
  7. Varning

Allt elektriskt installationsarbete måste följa gällande regler och utföras av behörig elektriker.

191031_Shower_Unit_install_electrical_cable.eps
  8. 191030_R3_Indo_-_Complete_installed_-_R3_rotate_core_Install_wifi_cable.eps
  9. 191008_R3_Indo_-_Complete_installed_-_R3_fasten_core.eps

x1

M8 insexskruv

10. Koppla inkommande och utgående vatten till Core.

191009_1-02-0045_exploded_left_iso_Shower_Unit_inst_connections.eps
  11. 240305_R3_shower_unit_connect_hoses.eps
  12. Figur 19. Gäller endast för Orbital Ethernet-installation
    Gäller endast för Orbital Ethernet-installation

Dra Ethernet-kabeln genom kabelkontakten och anslut RJ45-kontakten på kabeln.

220503_Panel_Install_Ethernet_cord.eps
  13. Se till att Core inte är i lutat läge, håll den i upprätt läge.

220503_Panel_Install_Ethernet_remove_lid.eps
  14. Dra åt kabelanslutningarna för hand för att undvika skador.

220503_Panel_Install_Ethernet_cord_connect.eps