Orbital Shower Installation

Rördragning och anslutningar
  1. 210107_Remote_Cabinet_cut_drain_cone_millimeter.eps
  2. 210312_Remote_Cabinet_pipe_in_drain_cone_millimeter.eps
  3. 210107_Remote_Cabinet_cut_cone_millimeter.eps
  4. Förbered inkommande vatten och el. Dra kablar och slangar och använd väggfästen för förankring. Använd väggfästet i kitet för att förankra rörledningen till takduschen och handduschen.

Obs!

Väggfästen för inkommande vatten och el tillhandahålls av kund.

240311_Hatch_Incoming_Connections.eps
  5. 210521_retainer_conduit_comp_overview.eps

Fäst rören enligt gällande branschregler.

210312_Standard_install_diverter_bracket_anchor.eps
  6. 210107_Remote_Cabinet_pipes_and_connection_cut_corr.eps
  7. 210107_Remote_Cabinet_pipes_and_connection_cut_hoses_millimeter.eps
  8. Varning

Allt elektriskt installationsarbete måste följa gällande regler och utföras av behörig elektriker.

210107_Remote_Cabinet_connect_electrical.eps
  9. 210630_Remote_Wall-integrated_Wifi_antenna_overview.eps
    230906_Shower_Unit_inst_antenna_2.eps