Installer Control Dial
210420_R3_OPU_comp_overview.eps
  1. 221123_R3_Panel_Shower_Unit_inst_control_dial_mount.eps

x4

Selvskærende skrue

2. Bemærk

Fjern ikke beskyttelsesdækslet fra Control Dial, før installationen er gennemført.

221110_Panel_R3_Shower_Unit_inst_control_dial_mount_2.eps
  3. Placer Control Dial i henhold til “op”-mærket før montering.

210510_R3_1-04-0063_OPU_wall_mount_Up_direction_no_screws.eps
  4. 221110_R3_Panel_Shower_Unit_inst_control_dial_mount_3.eps
  5. "Klik!" Klik Control Dial på armaturet. Sørg for at justere beslagene i henhold til pilene.

191217_R3_Remote_Shower_Unit_inst_control_dial_mount_4.eps
  6. 210421_R3_Indo_shower_unit_inst_11.eps
  7. Sæt kablet til Control Dial kabel i det røde stik. Fortsæt ved at sætte sensortankens kabel i det blå stik.

Pas på

Sørg for at have korrekt justering mellem nøgle og isatte klemmer. Sørg for, at låseringen klikker og stikket er låst.

240315-Connect_sensor_tank_control_dial_and_audio.eps
  8. Gælder kun for Orbital Audio

Tilslut stikket fra forstærkeren til det gule stik.

230619_Connect_Amplifier_to_Core.eps
  9. 221110_R3_Panel_Control_dial_remove_protective_cover.eps