Rør og tilslutninger i Wall Box
  1. 210315_Remote_Cabinet_wall_mount_pipe_in_drain_cone_millimeter.eps
  2. 210120_Remote_Cabinet_Wall_mount_pipes_and_connection_cut_corr.eps
  3. 210120_Remote_Cabinet_Wall_mount_pipes_and_connection_cut_hoses_millimeter.eps
  4. 230419_Panel_Drainage_bend_kit_comp_overview.eps

Sæt omløbet på afløbsudgangen til Wall Box og på røret fra afløbsbøjningen.

240326-Drainage_Below_Sleeve_Cabinet.eps
  5. Advarsel

Elinstallation skal udføres i henhold til lokale regler af en kvalificeret elektriker.

211103_Cabinet_connect_electrical.eps
  6. 210630_Remote_Wall-mount_Wifi_antenna_overview.eps
    230906_Cabinet_R3_Install_wifi_antenna.eps
  7. figur 65. Gælder kun for Orbital Audio
    Gælder kun for Orbital Audio

Pas på

Anvend den medfølgende gummiprop til gennemføringen.

230626_Cabinet_Exciter_to_wallbox-2.eps
  8. Afisoler og fastgør højttalerkablet i forstærkeren.

230608_Connect_Exciter_to_Amplifier-2.eps
  9. Slut forlængerledningen til puckantennen.

230628_Connect_Cable_to_puck_antenna.eps
  10. Slå hul i den perforerede plade til antennekablet. Fjern stubantennen fra forstærkeren, og udskift den med puckantennen.

230619_Cabinet_Connect_Antenna_to_Amplifier.eps
  11. Monter forstærkeren i Wall Box ved at løsne møtrikken fra det nederste beslag og fastgøre forstærkeren i det øverste beslag. Fastgør derefter den nederste møtrik, og skru den fast.

230622_Cabinet_Mount_amplifier_to_wallbox.eps

Fixture Installation fuldført.

Næste trin er installation af Core, Control Dial, brusehovedet og håndbruseren (inklusive omskifter og holder). Se Technology Installation manual for flere oplysninger.

210325_Remote_Cabinet_wall_mount_pre_inst_completed.eps