Monter Core Wall Mounting
210427_Standard_install_wall_mounting_comp_overview.eps
  1. Mål og juster placeringen af Core Wall Mounting.

230601_Standard_install_wall_mounting_level_millimeter_w-o_hook_align.eps
  2. Core vægt er ca. 20 kg. Vægkonstruktionen skal kunne bære denne belastning.

Pas på

Forsegl borehullerne i henhold til branchereglerne. Se afsnit Tætningsmonteringer i vådzone for at få en vejledning.

210504_Standard_install_wall_mounting_fasten.eps

x7

Panhovedskrue i rustfrit stål

3. Brug vægledningsrør til forankring af rørene.

Bemærk

Vægledninger til indgående vand og elektricitet leveres af kunden.

240328_Remote_Incoming_Connections.eps
    figur 90. Gælder kun for Orbital Ethernet-installation
    Gælder kun for Orbital Ethernet-installation

4. 210519_conduit_end_cap_comp_overview.eps

Ankerrørføring til Control Dial med et hvælvet rør.

210430_Remote_Incoming_Connections_OPU.eps
  5. 210630_Remote_Wall-integrated_Wifi_antenna_overview.eps
    230906_Basic_Mount_Wifi_Antenna.eps
  6. figur 91. Følgende afsnit gælder kun for Orbital Audio
    Følgende afsnit gælder kun for Orbital Audio

Monter forstærkeren med 2 stk. skruer ved siden af Core Wall Mounting.

230621_Basic_amplifier_to_wall_2_screws.eps
  7. Skær højttalerkablet over, så det kan nå at blive fastgjort til toppen af forstærkeren.

230626_Basic_cut_cable.eps
  8. Afisoler og fastgør højttalerkablet i forstærkeren.

230608_Connect_Exciter_to_Amplifier.eps

Fixture Installation fuldført.

Næste trin er installation af Core, Control Dial, brusehovedet og håndbruseren (inklusive omskifter og holder). Se Technology Installation manual for flere oplysninger.

210511_Remote_pre_inst_completed.eps