Orbital Shower Installation

Flisebelægning
210419_R2_prepare_tiling_frame_comp_overview.eps

For at opnå et pænt lige og jævnt mellemrum på 2,5 mm mellem dørpanelet og flisen anbefales det at bruge en fliseliste (L-liste). Brug 2 x 2 fliseprofiler i henhold til nedenstående mål. Vælg en liste i overensstemmelse med den type flise (f.eks. tykkelse, farve), du vil bruge.

• Hold nøjagtigt 90 graders vinkler og angiv alt lodret/vandret.

• Smør ikke fastgørelsesmiddel over på det sorte lakområde på Wall Box.

1. Monter fliserammesæt.

210503_Standard_prepare_tiling_frame_direction.eps
  2. Monter flisebeklædningen 10 mm fra indersiden af Wall Box på alle fire sider.

201130_R3_tiling_apply_up_to_line.eps
  3. Skær huller i fliserne til vandtilslutning. Påfør fliser.

Pas på

• Skær ikke PEX-slangen. De skal stikke ud til kommende installationstrin.

• Brug ikke et større bor end 30 mm i diameter til fliserne, da omlederen ikke dækker hullerne helt.

201130_R3_tiling_diverter_holes_millimeter.eps
  4. Sørg for, at fliserne ikke overlapper risten, så den kan fjernes.

Bemærk

Gulvfliser skal være i niveau med eller højere end rammen.

201130_R3_tiling_overlap.eps
  5. Placer en tynd silikonesamling i mødet med fliselisten og Wall Box, hovedsageligt langs undersiden af kabinethullet.

240215_R3_grout_wallbox_tiles.eps
  6. Monter udløbsskiven til lækageaftapning.

230421_R3_Panel_pre_inst_completed.eps

Fixture Installation fuldført.

Næste trin er installation af Core, Control Dial, brusehovedet og håndbruseren (inklusive omskifter og holder). Se Technology Installation manual for flere oplysninger.

201130_R3_pre_inst_completed.eps