Installer Orbital Shower Core
240320_R3_Shower_Unit_core_Hose_kit_comp_overview.eps
  1. Klip recirkulationsslangen og skylleslangen i henhold til nedenstående mål, afhængigt af installationsscenariet.

211028_Hatch_core_cut_hoses.eps
  2. 210507_Install_shower_Unit_Recirc_hose_barbed_nozzle.eps
  3. Fjern transportbeslag før installation.

210629_R3_Remove_transport_plug.eps
  4. Isæt Core i Wall Box, og monter sikkerhedskabel. Stil skråt for at muliggøre elinstallation.

Pas på

• Tungt udstyr. Core vejer ca. 20 kg.

• Sørg for, at slanger og kabler ikke bliver klemt.

211029_Hatch_R3_core_installation.eps
  5. 240318_R3_Hatch_pipes_and_connection_measure_pipe.eps
  6. Skær rørene over. Løft Core ud for at få bedre adgang.

240320_R3_Hatch_pipes_and_connection_cut_pipes_millimeter-2.ai
  7. Pas på

• Installer slangekoblinger i henhold til lokale regler og tilpasninger.

• Sørg for at skylle vandslangerne for snavs, før du tilslutter Core.

191111_Shower_Unit_inst_connections_2.eps
  8. Isæt Core i Wall Box, og monter sikkerhedskabel. Stil skråt for at muliggøre elinstallation.

Pas på

• Tungt udstyr. Core vejer ca. 20 kg.

• Sørg for, at slanger og kabler ikke bliver klemt.

240320_Hatch_Core_Service_Position.eps
  9. 211029_Hatch_Electrical_installation.eps
  10. Tilslut Wifi-antennekablet.

211029_Hatch_R3_Install_wifi_cable.eps
  11. 240320_Hatch_Lock_core_in_place.eps
  12. Tilslut indgående og udgående vand til Core.

191009_1-02-0045_exploded_left_iso_Shower_Unit_inst_connections.eps
  13. Tilslut recirkulationsslangen og skylleslangen til bunden af Core.

240305_R3_shower_unit_connect_hoses.eps
  14. figur 45. Gælder kun for Orbital Ethernet-installation
    Gælder kun for Orbital Ethernet-installation

Træk Ethernet-kablet gennem kabelstikket, og tilslut RJ45-stikket.

220505_Hatch_connect_Ethernet.eps
  15. 220505_Install_Ethernet_remove_lid.eps
  16. Stram kabelklemmer med hånden for at undgå skade.

220503_Panel_Install_Ethernet_cord_connect.eps