Orbital Shower Installation

Installation af håndstyreventil
  1. Skær det rillede omløb til at være i niveau med flisens overflade.

220125_Install_Bypass_block_Cut_sleeve.eps
  2. 220128_Panel_cc60_assembly.eps
  3. Marker også huller til håndbruserholderen.

210421_Install_Diverter_mark_drill_holes_millimeter.eps
  4. Bor 4x6 mm huller på de anførte steder.

Pas på

220131_Install_cc60_drill_holes.eps
  5. Pas på

• Det er vigtigt, at PEX-rørene skubbes hele vejen til "stop", før der skæres til den korrekte længde på 25 mm.

• Sørg for, at røret er skåret lige og undgå for mange grader. Et PEX-rørskærværktøj anbefales for at undgå beskadigelse af o-ringene.

220131_Install_cc60_cut_18_millimeter_length.eps
  6. Pas på

Brug 2x medfølgende skrue, vælg skrue efter vægtykkelse.

220131_Install_cc60.eps

x2

TX25 rustfri stålskrue

x1

Twin Washer

7. Brug en unbrakonøgle, 3 mm, til at fastgøre omskifterkroppen til omskiftervægpladen.

220201_Install_cc60_o-ring.eps
  8. 220202_Install_cc60_hand_shower_cable.eps